COACHEN VOOR EEN OPTIMAAL ALGEMEEN WELZIJN EN KWALITEISVOL LEVEN

Start | Informatie | Coachstijl | Persoonlijke ontwikkelingscoaching | Coachen bij ziekte | Rouwverwerking | Magnetiseren | Links

Nieuw in de coach praktijk van kwaliteitsvol leven!!

Magnetiseren

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is werken met energieŽn. Magnetiseren is door middel van je handen een polariteitenergie overbrengen op een persoon waarbij deze energie verstoord is. Je kunt dit herkennen aan bijvoorbeeld vast zittende schouders, nekwervels enz. maar ook spanningen op maag en /of keel en nog veel meer lichamelijke klachten.  Bij magnetiseren maakt de magnetiseur gebruik van het om hem heen hangende energie. Deze wordt gebundeld en wordt gericht gebruikt daar waar het lichaam het nodig heeft. Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen.  Kortom:  Magnetiseren is het op liefdevolle wijze geven van energie, waarbij het opruimen van blokkades het belangrijkst zijn.

Blokkades zijn problemen die zich bij een mens kunnen voordoen en waar men op dat ogenblik geen raad mee weet. Omdat men vaak niet weet hoe men het moet aanpakken, wordt het probleem weggestopt en opgekropt. Men trekt op deze manier een muur op waarachter men zich kan verstoppen.  Als een blokkade langer aanhoud, dan zet zich dat op een gegeven moment vast in het energieveld van de aura, met als het gevolg dat men ziek wordt.

De behandeling bestaat uit het geven van een aantal basishandelingen om de geblokkeerde levenskracht los te maken, zodat de energie weer vrij kan stromen. Dit gebeurd door middel  van diepe massage, lichte aanrakingen zonder druk en niet lichamelijke aanrakingen. U behoud hierbij uw kleding aan.

 
Ik ben al een geruime tijd bezig met het magnetiseren en de ervaringen zijn zeer positief zowel bij mijn kinderen als bij cliŽnten. Onlangs heb ik nog een cursus magnetiseren bij Marion Berndsen gevolgd  en zij adviseerde mij vanwege een sterke helende gave om daar iets mee te doen.  Dus bij deze.

 

Wie is Marion Berndsen?

Marion Berndsen  is zeer bekend en gewaardeerd  medium, zie ook haar website www.Maylight.nl